Welkom bij Debo Volendam

Hieronder kunt u kiezen voor een van de artikelgroepen. Door met de muis op een van de logo’s van de artikelgroepen te klikken worden alle artikelen uit die groep (op prijsvolgorde) getoond.

Kerstpakketten 2018

Kerstpakketten

In 2022 kan er gekozen worden uit veel verschillende met erg veel zorg samengestelde Kerstpakketten in allerlei prijsklassen. In de showroom in Bodegraven tonen we per groep gerubriceerd ongeveer 4.000 verschillende artikelen. Hiermee kunnen standaardpakketten worden aangevuld, of kan een geheel “eigen” pakket worden samengesteld. Individuele bezorging van de pakketten bij de ontvangers door heel Nederland is mogelijk. Door met de muis op de foto links te klikken worden de kerstpakketten op prijs-volgorde getoond.

Wijnpakketten 2018

Wijnpakketten

Naast de kerstpakketten voeren we ook een zeer gevarieerd assortiment wijnpakketten. Altijd een door zakenrelaties en medewerkers zeer gewaardeerd cadeau. In de showroom kunnen wij u nog meer vergelijkbare artikelen tonen. Individuele bezorging bij de ontvangers van het geschenk door heel Nederland is mogelijk. Door met de muis op de foto links te klikken worden de wijnpakketten op prijs-volgorde getoond.

Ritualspakketten 2018

Beauty- & wellnesspakketten

Ook in 2022 kunt u uw medewerkers of uw zakenrelaties de Spa-sensatie van Rituals laten beleven. Er is ruime keuze en de verpakking van de artikelen is prachtig. Rituals, een “naam” en voor iedereen een zeer welkom geschenk. Vorig jaar was onze collectie uitgebreid met producten van het merk Janzen. Door met de muis op de foto links te klikken worden alle pakketten op prijs-volgorde getoond.